Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

48 ώρες μετά...

Τίποτα μα τίποτα χτες, "αγωνία στη γωνία" με το γραφείο σήμερα, πισίνα ξανά το μεσημέρι επιτέλους, και το βράδυ ένα χαλαρό λάιβ στο γκούρου μπαρ δίπλα από την πρώτη ταβέρνα που είχαμε πάει...
Και μένα μου λείπετε, σνιφ...
(εντάξει, ομολογώ, χτες άνοιξα υπολογιστή κι έφτιαξα ένα δικό μου μπλογκ)

6 σχόλια:

Γιάννης Νεμέα είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Επειδή ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να αναρτήσω κάτι εδώ γράφω σχόλιο στο γραπτό της Έλενας.
Πακίδια βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το κράτος με ανταμοίβει για τους κόπους μου τόσους μήνες. Έχω αράξει στο Σχολείο μου - χωρίς τάξη φυσικά - και τριγυρίζω στο εργαστήριο Πληροφορικής. Έτσι για να νιώσω λίγο δάσκαλος έκανα σήμερα δοκιμαστική παρέλαση στους μαθητές του Σχολείου αντί του γυμναστή. Αύριο έχουμε ουζοκατάνυξη στην Κόρινθο με τους συναδέλφους του Σχολείου και μεθαύριο έχουμε οινοποσία σε κάποιο σπίτι. Αυτά τα νέα της Νεμέας. Αν ζηλεύεται δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε.

Γιάννης Νεμέα είπε...

Το ζηλεύεται είναι επίτηδες γραμμένο έτσι

Elena Elliniadou είπε...

Δε θα σου χαλάσουμε τη διάθεση περιγράφοντας με γλαφυρά χρώματα το τι ζούμε. Απλά θα 'ρθούμε.

Unknown είπε...

Αφήστε το σχολείο σας... (Αφήστε το σχόλιό σας)

Christos είπε...

Γιάννη, για να κάνεις ανάρτηση πρέπει να πατήσεις σύνδεση (πάνω δεξιά) και να μπεις με τα στοιχεία του λογαριασμού σου (e-mail, κωδικός), πάτα και το "να με θυμάσαι ή κάτι τέτοιο", μετά πάλι πάνω δεξιά θα γράφει "νέα ανάρτηση". Το πατάς και ...καλή συνέχεια!

sofilab είπε...

Γιάννη μην ακούς το Χρήστο τι λέει, προσπαθεί αν σε μπερδέψει. Για να κάνεις ανάρτηση πρέπει να ξέρεις Αβάκιο! Αν και απ' ότι διαβάζω ασχολείσαι με το Ουζάκιο και το Κρασάκιο!