Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Η ιστορία ενός φακέλου...

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007... αποφασίζω να ανοίξω φάκελο. Συνήθως, ελάχιστες φορές "φακελώνουμε" αποφάσεις, όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους μας που πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν κάτι στη ζωή μας. Αυτή τη φορά έγινε.
Ώρα 1:32:39 μμ. Μεσημέρι ήταν, δεν είχα και κάτι άλλο να κάνω, φαίνεται, άρχισα να φακελώνω. "ΤΠΕ Β ΕΠΙΠΕΔΟ"... έτσι θα τον ονόμαζα. Ακουγόταν κάπως... ε, βέβαια, δεν ήταν Α ΕΠΙΠΕΔΟ, ήταν Β. Αυτό, του έδινε αξία. Τύπος: φάκελος αρχείων. Ε, τι ήθελε τέλος πάντων ο "τύπος", να γίνει κάτι περισσότερο; Ένας φάκελος αρχείων και πολύ του ήταν. Οι "φιλοδοξίες" ήταν για άλλους, είχαν θέση σε άλλο φάκελο C:\Documents and Settings\Νικόλ... (κάπου εκεί κοβόταν, ...βλέπεις, οι φιλοδοξίες δε χωράνε πάντα σε φακέλους).

Και πέρασε ο καιρός, 3 μήνες και κάτι, 107 σε ημέρες, 2.568 σε ώρες, 154.080 σε λεπτά, 9.244.800 σε δεύτερα... πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος τελικά!

Και γέμιζε ο φάκελος, γέμιζε και ποτέ δε σταματούσε... "καταβρόχθιζε" ανελέητα αρχεία, *.doc, *.xls, *.ppt, *.pps, *.pdf, *.jpg... όλους τους τύπους, όλους τους έβαζε στη σειρά, κάποιους τους έστελνε σε άλλον "τύπο"...

τι μυστήριος κι αυτός... παίρνει τους "πεταμένους" για να τους ξαναπετάξει! Βίτσιο μεγάλο!

Έτσι είναι όμως οι αρχηγοί... έχουν τους υποταχτικούς τους και τους κάνουν ό,τι θέλουν. 730 υποταχτικοί... κι αυτοί... άλλους 15.373, ακόμα πιο υποταχτικούς! Τσιφλίκι ολόκληρο... χωριό... τι λέω... πόλη! Αφού, να ήθελες να βρεις κάποιον, δεν μπορούσες εύκολα (χάλασαν και οι υποταχτικοί). Εμ, βέβαια, GB είναι αυτά, να μην έχουν δύναμη; 6,04 ολόκληρα GB (6,07 λέει στο δίσκο... τι διάολο! μετράει και τους... "πεταμένους";).

Τέλος πάντων... έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να μεγαλώσει άλλο, μετρημένα τα ψωμιά του... είναι και ο άλλος "τύπος" που καραδοκεί βλέπεις. Κάτι θα "φάει" κι αυτός. Και οι υπόλοιποι, τι θ' απογίνουν; Χμμ... κανείς δεν ξέρει, μόνο ο άλλος αρχηγός, αυτός που δεν χωράει σε φακέλους.
Πάντως... κάποιους σίγουρα θα τους... "Κυνηγήσει"... κι αυτοί μοιραία θα καταλήξουν στον "τύπο" που τρώει! Έτσι είναι οι μοίρες όλων, βλέπεις, άλλοι φακελώνονται, άλλοι πετιούνται και άλλοι αναμετρώνται με τις μοίρες των άλλων για τα όνειρα, τις αποφάσεις, τις φιλοδοξίες, τους στόχους τους!
Εύχομαι καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: